Диана Димитрова е готова да се подложи на детектор на лъжата

23 мар. 2023, 13:35
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Актрисата Диана Димитрова обяви, че има готовност да се подложи на полиграф, за да докаже истината и да защити своето твърдение пред всички. Самата тя е потресена от всичките обиди и негативни коментари, които се изсипаха по нейн адрес, след като случката с побоя от Юлиан Вергов излезе наяве.

Голяма част от актьорската гилдия подкрепи Вергов и то доста категорично. Именно това накара Димитрова да се чувства в безизходица и да остане неразбрана от хората. Припомняме, че женската част от нейните колежки смятат, че снимките със синините не са истински и актрисата е използвала гримьорите на екипа на „Откраднат живот“, за да я гримират и по този начин да представи пред обществото, че синините всъщност са истински.

Димитрова се възмути от абсурдните коментари, като ги нарече „глупави и безсмислени“. По нейни думи лекарските екипи от Военно медицинската академия в София са твърдо убедени, че нараняванията са напълно истински. Тя се закани, че ще заведе дело за клевета срещу насилника си Юлиан Вергов и няма да остави нещата недовършени.

Актрисата от хитовата българска поредица има подозрение, че зад всички обвинения по нейн адрес е именно Вергов, който е инициатор на тази кампания.

Звездата от „Откраднат живот“ е на мнение, че зад кампанията, организирана срещу твърденията й, стои посоченият  от нея за виновник за инцидента Юлиан Вергов.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари