Гуинет Полтроу се изправя пред съда заради произшествие в ски курорт

22 мар. 2023, 12:41
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Известната актриса Гуинет Полтроу се изправя пред съда, тъй като получи обвинения от мъж на 76 години, който твърди, че през далечната 2016 година е възникнал инцидент на ски писта в „Диър вали“. По думите му именно тогава той е получил сериозни травми, а от своя страна Полтроу е избягала от мястото на произшествието.

Делото вече е в ход, а потърпевшият обяви, че актрисата е управлявала ските си по безотговорен начин и поради тежкия удар той се е оказал със счупени ребра, натъртвания и мозъчна травма. 76-годишният мъж поясни, че раните му са сериозни и по тази причина желае да получи щедро обезщетение на стойност 300 хил. долара за всички нанесени травми. Припомняме, че по време на предишното дело ищецът пожела сумата от 3,2 млн, но тя не беше приета от органите на реда.

Гуинет Полтроу е убедена в невинността си и заяви, че мъжът е виновникът за инцидента и до голяма степен преувеличава за раните си, възползвайки се от факта, че тя е популярна личност.

Адвокатът на мъжа излезе с аргумента, че когато скиорът е разсеян, тогава възникват подобни инциденти, а в този случай Полтроу е била наясно, че склонът, по който планира да се спусне, е опасен, стръмен и трябва да се кара с повишено внимание. По негово мнение тя е била с ясното съзнание, че прави нещо нередно и така може да застраши нечий живот. Това беше само част от приготвената пледоария на адвоката.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари