Digital4Sofia: Online Advertising Conference събира най-добрите в бранша на едно място

31 май 2024, 11:15
digital4sofia
 Автор: AleksM
Прочетена:

Конференцията за дигитален маркетинг ще се проведе на 6 юни 2024 г., в Иновационен форум „Джон Атанасов“, Sofia Tech Park . С общите усилия на Internet Media Group, организатор на мащабните конференции Digital4 и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference, Digital4Sofia: Online Advertising Conference се превръща в едно от най- важните събития за дигитален маркетинг в България.

Обединяването на двата екипа, превръща мащабния проект, в най- голямата и практически насочена конференция в страната. Организаторите са подготвили три тематични зали, в които повече от 50 лектора ще споделят своя опит в дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие.

Хърватия, Полша, Ирландия, Гърция, Румъния, Словакия и Словения са само част от представителите от цяла Европа, които ще се включат в събитието. Аудиторията ще има възможност да се запознае с най-новите тенденции, технологии и инструменти в digital. Както и да почерпи от безценния опита на най-добрите в бранша.

Изненадите не свършват до тук, освен ценното съдържание участниците ще имат разнообразни възможности за нетуъркинг с водещи представители от индустрията, ексклузивната VIP зона, множеството фото кътове, атрактивните зони за развлечения и релакс. Много изненади очакват най- активните, посетителите, които вземат участие в организираните игри в деня на събитието. Те ще имат възможност да спечелят много награди, една от които е почивка за двама в Египет. Тя включва самолетни билети и настаняване в 5-звезден хотел в Хургада, на база All Inclusive за цели 8 дни.

Очакват ви още много изненади, не пропускайте събитието, което предлага уникални възможности за бизнеса и вълнуващи награди.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари