Обвиниха управител на стриптийз бар за трафик на жени

20 мар. 2023, 13:57
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Органите на реда в Пловдив повдигнаха обвинение на шеф на стриптийз клуб, който е извършвал трафик на жени. Едната от тях е на осемнадесетгодишна възраст и все още учи. Втората потърпевша жена е на 28-годишна възраст. Властите смятат, че главната цел на дейността в клуба е склоняване към проституция.

Вчера сутринта, на 19 март е извършена спецакция на територията на нощния клуб. Веднага е заловен управителят, няколко танцьорки и служители в бара. Всички те са подлежали на обстоен разпит, след което част от тях са пуснати на свобода, без да получаят обвинения.

В хода на разследването е установено, че мъжът е офертирал жените за извършване на сексуални услуги, като в замяна на това им е обещавал да получават съответното възнаграждение на различни етапи. И двете жени са служителки в клуба, а непристойните дейности са се разигравали в специални кабинки, които се намират на тайно място в заведението.

Полицията е разпитала всички очевидци на случая. Незаконната дейност на управителя е установена на база на доказателства, който го уличават в повдигнатите му обвинения. Органите на реда са претърсили имоти на територията на Пловдив и София. Иззети са парични суми, мобилни устройства, компютри и други вещи. Обвиняемият е арестуван за 72 часа. Полицията продължава своето разследване.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари