Съдът в Стара Загора внесе обвинителен акт срещу мъж, причинил тежка телесна повреда на жена

12 апр. 2023, 21:05
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Съдът в Стара Загора подаде обвинение срещу 41-годишен мъж, упражнявал домашно насилие върху жена, вследствие на което тя е получила тежки травми и възпаления. Пострадалата е изгубила пръстите на едната си ръка, тъй като нараняванията са били изключително сериозни.

Виновникът, чиито инициали са М.С, ще бъде съден по обвинение за противозаконно лишаване на свобода на жена на 32 години в Казанлък. Случаят е от 5.09.22 година. Нанесените травми са били придружени с физическа саморазправа от страна на мъжа, които не позволявал на жертвата да излиза навън.

По последни данни двамата имали интимни отношения от седемнадесет години и имат общо четири деца. На въпросната дата агресорът е ударил жената с помощта на дръжка на лопата. След инцидента той е бил уплашен, че ще бъде арестуван и впоследствие съден за случилото се и поради тази причина не е пускал жената да излиза, за да не може случката да стигне до полицията.

М.С. е държал против волята жената около един месец. В този период нанесените рани са били силно възпалени и са изисквали лекарска намеса. Точно на същата дата близките на жената подават сигнал в полицията, че тя е изчезнала. Органите на реда са се отзовали незабавно на адреса и са открили жената в безпомощно състояние.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари