Възрастна жена стреля по мъж по погрешка в Пазарджик

11 апр. 2023, 11:53
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Жена на 70 години улучи по погрешка мъж, в опита си да стреля по глутница бездомни кучета. Пострадалият е в добро състояние. Случаят е от Пазарджик, а в града разказват, че страдат от бездомните животни и се страхуват.

Очевидци разказват, че е имало и други нападения от кучетата и голяма част от местните жители се принуждават да се отбранняват с помощта на пръчки, за да гарантират сигурността си. По думите на жената, стреляла по тях, през изминалата нощ кучетата се виели пред нейния имот и това я е подтикнало да прибегне до употребата на пушката.

Възрастната жена споделя, че е изчакала удобен момент, в който не е имало хора на улицата, за да стреля. За самата нея появата на мъжа е била изненадваща и тя се е шокирала от случилото се. Оказва се, че сачма е попаднала в областта на лицето на мъжа, който е служител във ВиК.

За щастие след медицински преглед се е оказало, че раненият мъж е добре и няма сериозни травми. Жената споделя, че искрено съжалява за постъпката си и поднесе извинения на близките на пострадалия. Тя няма да бъде арестувана, тъй като има проблеми със здравето. В ефира на bTV мъжът заяви, че не желае на този случай да се дава гласност и няма да подаде иск срещу 70-годишната жена.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари