Сагата между Жерар Пике и Шакира продължава

27 мар. 2023, 15:18
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Скандалите и разкритията около отношенията между колумбийската певица Шакира и Жерар Пике не стихват. Журналисти и местни испански медии обявиха, че майката на Пике изобщо не се е разбирала с Шакира, дори напротив. Според някои издания се е стигнало до шамар на публично място, който Монсерат Бернабеу (майката на Пике) е ударила на бившата си снаха, и то в присъствието на децата и самия Пике, който стоял безучастно и не взел страна по случая.

Изтече информация, че Клара и Пике са се срещали тайно в къщата на родителите му, а изглежда самата Монсерат е знаела за тяхната авантюра от много отдавна и дори я е одобрявала. По всичко личи, че това е довело до пълния срив в отношенията между певицата и бабата на двете ѝ деца, които има от Пике. Тайните срещи между любовниците са се състояли в частния дом на родителите на Пике, намиращ се в Кабрилс.

Неизвестни източници разкриха, че са попаднали на агресия от страна на майката на футболиста, която си е позволила да удари Шакира на публично място пред много очевидци, които са били потресени от случващото се. Оказва се, че между двете жени е имало и предишни конфликти и неразбирателства, които медиите в Испания са отразявали многократно.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари