Вдовица от Флорида съди круизна компания, съхранявала тялото на мъртвия ѝ мъж във фризер

24 апр. 2023, 12:24
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Скандален случай от Флорида. Вдовица и нейните роднини заведоха дело срещу круизна компания. Причината – служителите са съхранявали трупа на мъжа ѝвъв фризер, в който са съхранявани различни напитки. Мъжът е издъхнал на борда на кораба, след което са предприети съответните действия, който според близките на загиналия са неправомерни.

Трупът на загиналия мъж Робърт Джоунс е държано в камерата за цяла седмица. Служителите на борда са дали обещание на съпругата му, че тялото ще бъде предадено в моргата, но това не се е случило. По последни данни причината за смъртта му е възникнал инфаркт на 15.08.22 година.

В показанията на свидетели се описва, че тялото е открито в доста напреднала фаза на разлагане в камерата и се допълва че то е било синьо и много подуто и по тази причина близките на загиналия не са успели да направят погребение, което по традиция в тяхното семейство се извършва с отворен ковчег.

Фирмата Celebrity Cruises към момента не са дали официално изявлениие по този случай, тъй като искат да почетат паметта на починалия и да демонстрират уважение към семейството му.

От друга страна по време на делото се появи и версия, според която вдовицата е имала общо два варианта за транспортирането на трупа, които са били дадени от служителите на екипажа. Предложено е тялото да се свали на най-близката спирка в Пуерто Рико или то да се съхранява в морга.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари