Закопчаха мъжа, нарязал младо момиче с макетно ножче в Стара Загора

30 юли 2023, 9:36
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

26-годишният Георги Николаев, смятан за извършител на покъртителното нападение над млада жена в Стара Загора, е задържан в неделя рано сутринта.

Това става само ден, след като прокуратурата в града обяви, че ускорява разследването по случая, а арестът е станал по нейно искане.

За посегателството стана ясно преди няколко дни, след като близки на жертвата сигнализираха в телевизионен ефир.

Момичето беше нарязано с макетно ножче, а главата й беше обръсната от приятеля й. Освен това й счупил носа.  То е заведено в болница, където са й направени 400 шева. След нападението мъжът беше задържан за 72 часа, а Районният съд го остави в ареста. Първоначалната експертиза сочеше, че е нанесъл средна телесна повреда на момичето, а след това квалификацията се промени на лека и съответно беше освободен от Окръжния съд в Стара Загора.

Мъжът е охранител в известен нощен клуб в града. След огласяването на случая обаче, от ръководството на заведението заявиха, че той е уволнен.

Повече подробности за случая очакваме да бъдат оповестени на съвместен брифинг на прокуратурата и полицията, който трябва да бъде даден по-късно в неделния ден.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари